Sommarutmaning 2022

14 dagar till bättre ridning! Sommarens utmaning för dig som vill utveckla din ridning och förbättra kommunikationen med din häst!

Vill du få inspiration och motivation att komma igång med träningen, eller växla upp en nivå med träningen av din häst?

Vill du lära dig de viktigaste sakerna att prioritera när du rider, som kommer få störst resultat?

Och vill du träna på ett sätt som gör att du får bra resultat när du tränar själv hemma också, och inte bara när du rider lektion för någon?Häng med i sommarutmaningen, så ses vi den 1 juli! 

Vad är sommarutmaningen?

I Sommarutmaningen får du lära dig de sju viktigaste principerna som hjälper dig att komma till rätta med balansproblem som att hästen är tung i handen eller passtaktig i tölten, eller kommunikationsproblem som att du känner att du inte får igenom hjälperna du ger, eller att hästen inte lyssnar på dig.    

Vi drar igång den 1 juli, och håller på i två veckor.  
Du behåller tillgång till filmerna och facebookgruppen under hela juli månad!  
(Går du med som VIP-deltagare kan du dessutom behålla filmerna för alltid)    

Sommarutmaningen passar dig som känner att du inte riktigt når fram med ridningen du gör nu, att du inte riktigt vet vad du ska göra för att det ska bli bättre eller var problemet egentligen är.

  Den passar också dig som behöver motivation att komma igång med träningen ordentligt, som vill ha saker att öva på som faktiskt gör skillnad!  

Så, är du redo för en utmaning?

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag jobbar med ryttare som vill lära sig rida på riktigt, och utvecklas både som ryttare och som människor. 

Jag har jobbat i tio år med att hjälpa ryttare bygga sitt självförtroende, förstå hästen och vad ridning egentligen handlar om och lära sig rida på ett sätt där de faktiskt känner att de har koll på vad de gör.

Genom mina år på Island där jag utbildade mig till ridinstruktör nivå 3 på Hólar och också jobbade som hästtränare lärde jag mig att uppskatta kraften i islandshästen, att värdesätta samarbetet mellan häst och ryttare, och hur viktigt det är att behålla glädjen i ridningen!

Om du precis som jag är en riktig hästnörd som vill veta hur allt fungerar, hur det hänger ihop och hur du kan bli en riktigt bra ryttare till din häst, så är du på helt rätt plats! 

Vad ingår i utmaningen?

I utmaningen hänger vi ihop i två veckor, och du får massor av support och hjälp från mig, och pepp från de andra deltagarna!

 • Sju inspelade videos, med nördig kunskap och minst en övning per video 
 • Facebookgrupp med de andra deltagarna, där du får stöttning av mig under de två veckorna som utmaningen pågår
 • Två frågestunder livefråga mig vad du vill och få hjälp med dina problem! 
 • En livesänding första, och en sista, dagen så att vi kommer igång, och avslutar på ett bra sätt! 
 • 31 dagars tillgång till alla videos, och facebookgruppen

Vanliga frågor (FAQ)

Utmaningen håller på i två veckor, från 1 juli till 14 juli. Under den tiden släpps en video varannan dag, och vi har också två frågestunder (förutom livesändningarna den 1a juli och den 14 juli.
Du behåller tillgång till videorna och facebookgruppen hela juli! 

Det är i facebookgruppen som jag kommer sända live och ha frågestunderna, och det är också där man kommer kunna uppdatera om sina framgångar, och be om hjälp när man stöter på problem i träningen!
Under de första två veckorna kommer jag vara i gruppen varje dag för att svara på kommentarer och inlägg, sen är gruppen öppen hela juli för dig och de andra deltagarna att titta ikapp eller diskutera utmaningen mer.
Själva videorna kommer att ligga på kursplattformen också, men utan facebookgruppen missar man frågestunderna och möjligheten att få hjälp och support av mig längs vägen. 

Man behöver absolut inte ha en egen häst för att vara med, men för att kunna utnyttja utmaningen maximalt är det bra om man har en häst som man tränar några gånger i veckan, så att man har tid att träna på de olika övningarna ni kommer få!
Blir man VIP-deltagare får man tillgång till videorna för alltid, så då har man ju också mer tid på sig att gå igenom utmaningen! 

Nej, du kan vara på vilken nivå som helst för att vara med! Det spelar heller ingen roll om du vill bli tävlingsryttare eller har som mål att ha en trevlig relation med din häst, det vi kommer att prata om och jobba på gäller alla ryttare som vill ha en bra kommunikation med sin häst. 

Utmaningen pågår under två veckor, och det är under den tiden man kan få som mest support och hjälp av mig i facebookgruppen. Det är däremot inget krav alls att man måste gå igenom alla videor eller prova alla övningar under de två veckorna, man har tillgång till videorna hela juli så man kan fokusera på det som känns viktigast för en!
Varje video är dessutom bara runt 15-20 minuter lång, så man kan titta eller lyssna medans man äter middag, mockar, eller städar köket ;) 

Ingen fara, jag finns här för dig! Under hela utmaningens två veckor kommer jag finnas dagligen i facebookgruppen för att hjälpa alla deltagare, plus att jag kommer vara live med er fyra tillfällen! Om det är något som inte fungerar, eller du har någon fråga innan utmaningen drar igång, är det bara att skicka ett mail till info@bossfall.se så hjälper jag dig där. 

Om man vill få lite extra support kan man bli VIP-deltagare!
Då betalar du bara 200 kr mer, och får behålla tillgången till videorna även efter juli, få ännu mer support i form av ett extra Zoom-möte efter att utmaningen avslutats, och dessutom få en sammanfattande PDF (perfekt att ha med sig till stallet!) till varje video.
Scrolla bara längst ner på sidan så hittar du dit!

 • Betala direkt
 • 297 SEK

  Köp nu!
 • Pop-up Facebookgrupp för deltagare i utmaningen
 • Tillgång under hela juli!
 • 7 filmer med minst en övning per film
 • Flera frågestunder och livetillfällen med Elin!
 •  

Vill du få mer support, och behålla tillgången till filmerna efter utmaningen?

Genom att bli VIP-deltagare får du ännu mer support!
Förutom att du får allt det som de andra deltagarna får, så får du också:

- Ett extra Zoom-möte med mig och de andra VIP-deltagarna efter utmaningen där jag svarar på ALLA era frågor och löser eventuella problem som dykt upp!
- Sammanfattande PDF till varje video (perfekt att ha i mobilen, eller skriva ut och ta med till stallet)
- Tillgång till filmerna för alltid! Möjlighet att gå tillbaka igen och igen och igen...

Bli VIP-deltagare för bara 497 kr genom att klicka på knappen nedan!