Magin med lätta hjälper: Förstå din häst

Deep-dive om allt kring lätta hjälper; med fokus på hästen!

Lär känna dina hjälper-modulen är den andra av tre moduler i kursen Magin med lätta hjälper, som du hittar här.

Denna modulen är för dig som främst vill veta mer om hästens del av kommunikationen, och som vill lära dig mer om hur hästens kropp och hjärna fungerar.

Jag besvarar frågor som hur hästen lär sig bäst, hur hästens kropp fungerar när den rör sig och varför hästen ibland helt enkelt inte kan svara på de lätta hjälperna som du ger.

Om du vill lära dig förstå din häst bättre och kunna kommunicera bättre med den, på hästens villkor, är denna modulen för dig!

Kursplan

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag har jobbat som ridinstruktör i många år, och ett av de vanligaste problemen jag upplever hos mina elever är att de upplever att hästen inte riktigt lyssnar på dem, eller att det är jobbigt att rida för att de måste kämpa så hårt hela tiden. Ridning ska ju vara kul!

Därför har jag använt kunskapen jag lärt mig både från min utbildning på Hólar där jag tog en kandidatexamen som ridlärare och hästtränare, och från min tid som hästtränare på Island, och gjort en onlinekurs! Jag vill hjälpa fler att kunna njuta av ridningen och ha riktigt roligt, och att använda lätta hjälper och känna det samarbetet med hästen är en stor del av det. 

Förutom att jag brinner för att se ridglädje växa fram på nytt hos andra, så lever jag för känslan i en härligt dansande tölt och en supersnabb pass! 
Elin Bössfall

Pris och betalning

Kortbetalning

477 SEK

  • Tillgång till hela modulen direkt
  • Rabattkod på 477:- som du kan använda för att köpa hela kursen senare!
Köp nu!

Swishbetalning

477 SEK

 • Följ instruktionerna nedan!

  • Swisha 123 026 94 07, skriv ditt namn, din mail och MAGIN-2
  • Du läggs till inom 48 timmar
  • Tillgång till hela modulen
  • Rabattkod på 477:- som du kan använda för att köpa hela kursen senare!
Swisha

Vill du ha hela kursen istället för bara en modul?

Förstå din häst-modulen är den andra modulen av tre i kursen Magin med lätta hjälper!
Om du vill lära dig mer om hur du kan bli en smartare ryttare och hästtränare, och få bättre koll på dina hjälper och din del av ridningen, så kan du köpa hela kursen via knappen nedan!