Magin med lätta hjälper

Deep-dive om allt kring lätta hjälper; vad är det, varför vill vi ha det, hur når man dit, och hur förbättrar vi relationen till hästen under tiden?

Känns det ibland som att din häst inte lyssnar på dig, eller känner du att ni inte har relationen du ville att ni skulle ha? Att ridningen för ofta känns jobbig och tung, men du vet inte hur du ska få hästen att lyssna bättre så ni kan njuta av ridturen?

Eller så har du kanske en fin relation med din häst, men känner ändå att kommunikationen brister ibland och du vill bli ännu bättre på att använda lätta hjälper.


 Denna kursen är skapad för dig som vill bli bättre på att använda lätta hjälper, och förstå både dig själv och hästen bättre.
 
När du inte bara har full koll på vad du ska göra, utan också varför du ska göra just det, så blir resultaten så mycket bättre!

Är du redo att bli en ännu bättre ryttare?

Lär känna dina hjälper

I första modulen djupdyker vi i dina hjälper, så att du får full koll på vad du ska göra och hur du kan förbättra varje del.
Du får höra vanliga problem baserade på många olika elever och hästar, och såklart lösningar på problemen! 

Förstå din häst

I andra modulen fokuserar vi på hästens synvinkel, och går igenom både hur hästen tänker och du lär dig också vad som behövs för att hästen överhuvudtaget ska kunna svara på dina hjälper!

Träna med hjärnan

Tredje modulen hjälper dig bli en smart ryttare, som använder din kunskap för att hjälpa hästen och dig kommunicera bättre. Ingen mer osäkerhet kring om du verkligen gör rätt!

Kursplan

Vanliga frågor (FAQ)

Du har tillgång till kursen "för alltid", det vill säga så länge företaget Bössfall Islandshästutbildning finns kvar! Jag kommer aldrig ta bort dig från kursen, eller radera kursen helt och hållet. Du får också tillgång till eventuella uppdateringar av kursen i framtiden utan extra kostnad.

Allt kursinnehåll är inspelat, så att du kan titta på det när du vill, hur du vill och var du vill. Och hur många gånger du vill!

Nej, du kan vara på vilken nivå som helst för att vara med! Det spelar heller ingen roll om du vill bli tävlingsryttare eller har som mål att ha en trevlig relation med din häst, det jag pratar om i kursen handlar om att kommunicera bättre med sin häst och förstå hjälpgivning på djupet, något som alla har nytta av.  

Eftersom du har tillgång till kursen "för alltid" och innehållet är inspelat, så kan du lägga hur mycket, eller hur lite, tid du vill på det. Ju mer tid du lägger, desto snabbare resultat får du, men det är ofta en fördel att låta det gå lite tid så att man hinner smälta allt innehåll också.
De flesta lektionerna är dessutom under 10 minuter långa, så man kan titta eller lyssna medans man lagar mat, mockar, eller gör höpåsar ;)

På denna sidan kan du köpa hela kursen Magin med lätta hjälper, men om du går hit: htjlggfd så kan du köpa de tre stora modulerna var för sig också! Vill du sen köpa de resterande modulerna kan du dra av kostnaden för den första modulen vid ditt köp, så du förlorar ingenting på det.

Denna kursen är en självstudiekurs, men jag finns såklart tillgänglig för att ge mer support via exempelvis coachning och lektioner! Mer info om det hittar du på https://www.bossfall.se. Om du har någon supportfråga eller fundering över om kursen kan passa dig, kan du alltid skicka ett meddelande via sociala medier, eller maila info@bossfall.se! 

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag har jobbat som ridinstruktör i många år, och ett av de vanligaste problemen jag upplever hos mina elever är att de upplever att hästen inte riktigt lyssnar på dem, eller att det är jobbigt att rida för att de måste kämpa så hårt hela tiden. Ridning ska ju vara kul!

Därför har jag använt kunskapen jag lärt mig både från min utbildning på Hólar där jag tog en kandidatexamen som ridlärare och hästtränare, och från min tid som hästtränare på Island, och gjort en onlinekurs! Jag vill hjälpa fler att kunna njuta av ridningen och ha riktigt roligt, och att använda lätta hjälper och känna det samarbetet med hästen är en stor del av det. 

Förutom att jag brinner för att se ridglädje växa fram på nytt hos andra, så lever jag för känslan i en härligt dansande tölt och en supersnabb pass! 
Elin Bössfall

Pris och betalning

Mest populära

Kortbetalning direkt

1297 SEK

  • Betala hela kursen direkt med kort

Köp nu

Swishbetalning

1297 SEK

  • Följ instruktionerna nedan!

    • Swisha 123 026 94 07, skriv ditt namn, mail och MAGIN
    • Du läggs till inom 48 timmar
Swisha

Vill du bara köpa en av modulerna?

Hela kursen består av tre stora moduler, som även går att köpa en och en!
Här nedan hittar du länkar till alla modulerna:

Modul 1: Lär känna dina hjälper

Modul 2: Förstå din häst

Modul 3: Träna med hjärnan