Denna kursen är inte öppen för anmälningar just nu

Magin med lätta hjälper

Deep-dive om allt kring lätta hjälper; vad är det, varför vill vi ha det, hur når man dit, och hur förbättrar vi relationen till hästen under tiden?

Inspelning av webinaret som hölls 23 aprilKänns det ibland som att din häst inte lyssnar på dig, eller känner du att ni inte har relationen du ville att ni skulle ha? Att ridningen för ofta känns jobbig och tung, men du vet inte hur du ska få hästen att lyssna bättre så ni kan njuta av ridturen?

Eller så har du kanske en fin relation med din häst, men känner ändå att kommunikationen brister ibland och du vill bli ännu bättre på att använda lätta hjälper.


 Denna kursen är skapad för dig som vill bli bättre på att använda lätta hjälper, och förstå både dig själv och hästen bättre.
 
När du inte bara har full koll på vad du ska göra, utan också varför du ska göra just det, så blir resultaten så mycket bättre!

Är du redo att bli en ännu bättre ryttare?

Lär känna dina hjälper

I första modulen djupdyker vi i dina hjälper, så att du får full koll på vad du ska göra och hur du kan förbättra varje del.
Du får höra vanliga problem baserade på många olika elever och hästar, och såklart lösningar på problemen! 

Förstå din häst

I andra modulen fokuserar vi på hästens synvinkel, och går igenom både hur hästen tänker och du lär dig också vad som behövs för att hästen överhuvudtaget ska kunna svara på dina hjälper!

Träna med hjärnan

Tredje modulen hjälper dig bli en smart ryttare, som använder din kunskap för att hjälpa hästen och dig kommunicera bättre. Ingen mer osäkerhet kring om du verkligen gör rätt!

Kursplan

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag har jobbat som ridinstruktör i många år, och ett av de vanligaste problemen jag upplever hos mina elever är att de upplever att hästen inte riktigt lyssnar på dem, eller att det är jobbigt att rida för att de måste kämpa så hårt hela tiden. Ridning ska ju vara kul!

Därför har jag använt kunskapen jag lärt mig både från min utbildning på Hólar där jag tog en kandidatexamen som ridlärare och hästtränare, och från min tid som hästtränare på Island, och gjort en onlinekurs! Jag vill hjälpa fler att kunna njuta av ridningen och ha riktigt roligt, och att använda lätta hjälper och känna det samarbetet med hästen är en stor del av det. 

Förutom att jag brinner för att se ridglädje växa fram på nytt hos andra, så lever jag för känslan i en härligt dansande tölt och en supersnabb pass! 
Elin Bössfall

Pris och betalning