Ny på islandshäst: Gångarter

För dig som är, eller känner dig, ny på islandshäst och vill veta mer om alla gångarterna, plus mycket mer kring gångartshästar!

Gångartsmodulen är den första modulen av sex moduler i kursen Ny på islandshäst, som du hittar här.

Denna modulen är för dig som vill lära dig mer om islandshästens gångarter, vad det innebär att islandshästen är en gångartshäst, hur man kan veta om hästen är en fyrgångare eller femgångare, och mycket mer!

I modulen får du en djupdykning i varje gångart och en genomgång i hur gångarten ska vara, vilka vanliga taktfel det finns och vad de beror på.

Perfekt för dig som vill nörda ner dig i gångarterna och få full koll på vad det handlar om!

Innehåll i modul 1: Gångarter

Vanliga frågor (FAQ)

Du har tillgång till modulen "för alltid", det vill säga så länge företaget Bössfall Islandshästutbildning finns kvar! Jag kommer aldrig ta bort dig från modulen, eller radera modulen helt och hållet. Du får också tillgång till eventuella uppdateringar av modulen i framtiden utan extra kostnad.

Allt kursinnehåll är inspelat, så att du kan titta på det när du vill, hur du vill och var du vill. Och hur många gånger du vill!

På denna sidan kan du köpa gångartsmodulen i kursen Ny på islandshäst, och det är en av sex moduler i hela kursen. Om du vill kolla på de andra modulerna, eller köpa hela kursen, kan du klicka här för att komma tillbaka till kurssidan!

När du har köpt en modul får du också en rabattkod på mail. Den kan du använda för att dra av priset för en modul från totalpriset på kursen! Du har alltså ingenting att förlora på att köpa en modul först, utan kan tillgodoräkna dig den kostnaden direkt utan konstigheter.

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag föll för islandshästen när jag var 12 år gammal och fick tölta fram genom skogarna på Kullaberg i Skåne. Sedan dess har jag varit helt fast, och både gått islandshästgymnasiet på Wången, jobbat som hästtränare under flera år på Island, och även tagit kandidatexamen som ridinstruktör och hästtränare på den isländska högskolan Hólar. 

Sedan några år tillbaka jobbar jag i Sverige som ridinstruktör och hästtränare, och eftersom jag har haft så många elever som varit nya i islandshästvärlden, och som alla ställt frågor om liknande saker, bestämde jag mig för att göra en onlinekurs.

Jag vill ju såklart dela med mig av min kärlek till islandshästen, denna fantastiska glädjespridande hästras, och hjälpa så många som möjligt att få mer självförtroende och tro på sig själva som islandshästryttare!

Kortbetalning

297 SEK

  • Tillgång till hela modulen direkt
  • Rabattkod på 297:- om du vill köpa hela kursen senare!
Köp nu!

Swishbetalning

297 SEK

 • Följ instruktionerna nedan!

  • Swisha 123 026 94 07, skriv ditt namn, din mail och NY PÅ-1
  • Du läggs till inom 48 timmar
  • Tillgång till hela modulen
  • Rabattkod på 297:- om du vill köpa hela kursen senare!
Swisha

Vill du ha hela kursen istället för bara en modul?

Gångartsmodulen är ju bara den första modulen av hela 6 moduler som kursen Ny på islandshäst består av. Så om du vill lära dig mer om bland annat islandshästens historia, hälsa och hur man tävlar, klicka nedan för att komma till hela kursen!