Ny på islandshäst

För dig som är, eller känner dig, ny på islandshäst och vill veta mer om rasen och islandshästvärlden!


Är du, eller känner du dig, ny på islandshäst, och är lite förvirrad?

 🔹Du kanske tycker det är krångligt med alla fem gångarter (som ibland känns som femton) 🤯

🔹Blir du förvirrad av alla olika tävlingsgrenar som ser ut som en hemlig kod (vad är egentligen T6 och V2 och GDA liksom)? 🤔

🔹Och har du också hört att ibland när man tävlar betyder poängen 5,0 att det är bra, och ibland är 5,0 detsamma som 0? 😱

🔹Du kanske också funderar över andra saker som är typiska islandshästen, som hälsa, utrustningen (varför har alla tvådelade träns?!) och vill veta mer om rasens historia och den blåsiga ön Island?


Då är denna kursen för dig!

Denna kursen är perfekt för dig som är ny på islandshästar och precis har börjat känna dig fram i islandshästvärlden. Kanske äger du en islandshäst, och tycker att det känns lite krångligt och främmande med allt nytt. 
Eller så rider du på ridskola eller är medryttare, och vill ta ett större kliv in i vår värld!

Den passar också superbra om du kanske har haft islandshäst eller varit inne i islandshästvärlden ett tag, men vill få ännubättre koll på allt som rör rasen!Vad lär man sig i kursen?

I kursen kommer du få lära dig om islandshästens olika gångarter, utrustningen, hur man tävlar (och lära dig tyda koderna som är tävlingsgrenarna), hur man tänker kring avel, och också en del om hälsan och rasens historia.
Kursen är fullspäckad med matnyttig information som gör dig till stallets expert på islandshästen!

Vill du sen lära dig ännu mer, ingår också en flersidig PDF med massor av länkar till olika resurser som är värda att kolla upp.
Är du redo att hoppa in i islandshästvärlden?
 

Vanliga frågor (FAQ)

Du har tillgång till kursen "för alltid", det vill säga så länge företaget Bössfall Islandshästutbildning finns kvar! Jag kommer aldrig ta bort dig från kursen, eller radera kursen helt och hållet. Du får också tillgång till eventuella uppdateringar av kursen i framtiden utan extra kostnad.

Allt kursinnehåll är inspelat, så att du kan titta på det när du vill, hur du vill och var du vill. Och hur många gånger du vill!

Ja, absolut! Varje modul kostar 249 kr och du hittar alla modulerna genom att klicka här!

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag föll för islandshästen när jag var 12 år gammal och fick tölta fram genom skogarna på Kullaberg i Skåne. Sedan dess har jag varit helt fast, och både gått islandshästgymnasiet på Wången, jobbat som hästtränare under flera år på Island, och även tagit kandidatexamen som ridinstruktör och hästtränare på den isländska högskolan Hólar. 

Sedan några år tillbaka jobbar jag i Sverige som ridinstruktör och hästtränare, och eftersom jag har haft så många elever som varit nya i islandshästvärlden, och som alla ställt frågor om liknande saker, bestämde jag mig för att göra en onlinekurs.

Jag vill ju såklart dela med mig av min kärlek till islandshästen, denna fantastiska glädjespridande hästras, och hjälpa så många som möjligt att få mer självförtroende och tro på sig själva som islandshästryttare!
Mest populära

Kortbetalning

1497 SEK

 • Betala hela kursen direkt med kort

  • Livstids tillgång till kursen
  • Flersidig PDF med ytterligare resurser
  • Inspelad frågestund som bonus!
Köp nu!

Swishbetalning

1497 SEK

 • Följ instruktionerna nedan!

  • Swisha 123 026 94 07, skriv ditt namn, din mail och NY PÅ
  • Du läggs till inom 48 timmar
  • Livstids tillgång till kursen
  • Flersidig PDF med ytterligare resurser
  • Inspelad frågestund som bonus!
Swisha

Vill du bara köpa en av modulerna?

Hela kursen består av sex moduler, som går att köpa en och en också!
Här nedan hittar du länkar till alla modulerna:

Modul 1: Gångarter

Modul 2: Utrustning

Modul 3: Tävling

Modul 4: Avel

Modul 5: Hälsa

Modul 6: Historia