Tölt - en djupdykning i gudarnas gångart

Vad är tölt? Hur rider man tölt? Och hur hittar man den magiska känslan som gudarnas gångart kan ge? Det djupdyker vi i under denna föreläsningen!

Tölten har länge kallats gudarnas gåva, och alla som någon gång ridit en riktigt härlig tölt förstår nog varför!
Men trots detta kan tölten vara riktigt svår att få till, det finns många taktfel och det kan vara en riktig utmaning att hitta rätt.

I denna föreläsningen får du lära dig hur hästen rör sig i tölten, vilka olika taktfel som finns och vad de beror på.
Du får också lära dig de tre viktigaste nycklarna till att få tölten att fungera, och får flera övningar som kommer hjälpa dig och din häst att hitta rätt!

Föreläsningen fungerar oavsett om du är helt ny på islandshäst, eller om du haft islandshäst ett tag.


Vi börjar från grunden men djupdyker sen, och nördar in oss ordentligt på den härliga gångarten tölt!


Föreläsningen är inspelad från när den hölls live den 24 oktober, inkl. frågor från de som var med live!

Hej! Det är jag som är Elin Bössfall

Jag jobbar med ryttare som vill lära sig rida på riktigt, och utvecklas både som ryttare och som människor. 

Jag har jobbat i tio år med att hjälpa ryttare bygga sitt självförtroende, förstå hästen och vad ridning egentligen handlar om och lära sig rida på ett sätt där de faktiskt känner att de har koll på vad de gör.

Genom mina år på Island där jag utbildade mig till ridinstruktör 3 på Hólar och också jobbade som hästtränare lärde jag mig att uppskatta kraften i islandshästen, att värdesätta samarbetet mellan häst och ryttare, och hur viktigt det är att behålla glädjen i ridningen!

Om du precis som jag är en riktig hästnörd som vill veta hur allt fungerar, hur det hänger ihop och hur du kan bli en riktigt bra ryttare till din häst, så är du på helt rätt plats! 

Vanliga frågor (FAQ)

Ja, den är digital och hölls via Zoom med ett gäng som var med live och ställde frågor. Inspelningen är inkl. frågorna som ställdes och mina svar, och du hittar den när du loggar in på kursplattformen.
Eftersom den är inspelad kan du titta när du vill, hur många gånger du vill!

Min betalningsleverantör Stripe är såklart helt säker, men ibland vill man betala på något annat sätt ändå.
Det går bra att betala med Swish också! För att göra det swishar du helt enkelt 297 kr till 123 026 94 07, skriver ditt namn, din mailadress och TÖLT som meddelande och sen får du ditt kvitto och mail med din länk inom 48 timmar. 

Ja, din medlemsrabatt på 20% gäller även för denna föreläsningen! Skriv bara in rabattkoden under "Lös in kupong", eller kontakta mig om du tappat bort rabattkoden :) 

Ingen fara, jag finns här för dig! Om det är något som inte fungerar, eller du har någon fråga, är det bara att skicka ett mail till info@bossfall.se så hjälper jag dig där. 

Kortbetalning

347 SEK

Köp nu!

Swishbetalning

347 SEK

  • Följ instruktionerna nedan!

    • Swisha 123 026 94 07, skriv ditt namn, din mail och TÖLT
    • Du läggs till inom 48 timmar
Swisha